Kroniske smerter rammer omkring 1 ud af 5 personer i USA, hvilket gør det svært, hvis ikke umuligt, at arbejde og nyde familie og social tid. > 자유게시판(사용안함)

본문 바로가기


함께하는아성

 

 

    함께하는아성   자유게시판   

 

자유게시판

자유게시판(사용안함)

Kroniske smerter rammer omkring 1 ud af 5 personer i USA, hvilket gør …

페이지 정보

작성자 Tilly 작성일23-02-14 02:18 조회1,497회 댓글0건

본문

Hvis du har kroniske smerter - typisk defineret som længere end tre måneder og ikke reagerer på behandlingen - har din krop ikke slukket for smertebeskederne til hjernen, selvom den oprindelige kilde til smerten kan være væk.

Smerten kan være forbundet med en tilstand som gigt, til en forstuvning eller anden skade eller til en række mere uhåndgribelige årsager.

Mens der er masser af medicin, foretrækker nogle mere naturlige eller holistiske metoder til at dæmpe smerten. Andre oplever, at medicin ikke helt giver dem nok lindring, og de leder efter naturlige behandlinger til at tilføje til deres standardbehandlinger eller erstatte dem.

Det komplicerede billedet er, at læger stadig ikke forstår kroniske smerter, men de ved, at det, der virker for én person, måske ikke virker for en anden. Så i dette tilfælde, prøv, prøv igen er et godt råd.

RELATERET: oxybutynin online apotek købe Hvordan du kan spise for at slå rygsmerter

Næste gang kroniske smerter trækker dig ned, så overvej at prøve en mere naturlig vej til lindring. Og fordi smerte er individuel, så spørg din læge for detaljer om disse behandlinger, såsom doser og tid til at fortsætte med at prøve dem.

1. Motion. "Folk, der træner og opretholder en god aerob tilstand, vil forbedre de fleste smertetilstande," siger Charles Kim, MD, assisterende professor i rehabiliteringsmedicin og anæstesiologi og en certificeret medicinsk akupunktør ved Rusk Rehabilitation ved NYU Langone Medical Center.

Når vi træner, siger han, producerer kroppen sin egen version af smertestillende midler, såsom endorfiner, hormoner, der faktisk øger din smertetærskel. Endorfiner interagerer med hjernereceptorer og kan ændre vores opfattelse af smerte.

Når patienter fortæller Dr. Kim, at de har for mange smerter til at træne, foreslår han, at de starter langsomt og laver endda et lille udbrud af gåture eller anden aktivitet - og derefter bygger op.

I en gennemgang af ikke-farmakologiske behandlinger for kroniske smerter konkluderede forskere, at træning var moderat effektiv.

2. Fiskeolie. Fiskeolie er kendt for sine anti-inflammatoriske egenskaber, og betændelse spiller en stor rolle i smerte, siger Michael Cronin, ND, en naturopatisk læge i Scottsdale, Az., og umiddelbar tidligere præsident for American Association of Naturopathic Physicians.

I en undersøgelse instruerede forskere patienter med nakke- eller rygsmerter til at tage 1200 milligram om dagen af fiskeolietilskud med eicosapentaensyre og decosahexansyre. Efter 75 dage på fiskeolie sagde mere end halvdelen af de 125 patienter, der meldte tilbage, at de var stoppet med deres receptpligtige smertestillende medicin.

3. Gurkemeje. Også kaldet Curcuma longa, gurkemeje er dybest set en rod, siger Kim. "Det findes ofte i krydret mad, meget i indisk madlavning. Undersøgelser har vist, at det har klare anti-inflammatoriske egenskaber."

Forskere, der testede en kombination af gurkemeje med to andre stoffer, Djævleklo og bromelain, på patienter med smerter fra slidgigt fandt, at blandingen gav mærkbar smertelindring. Patienterne tog to 650-milligram kapsler enten to eller tre gange om dagen.

4. Resveratrol. Resveratrol, som findes i rødvin, druer og bær, er kendt for at have mange gavnlige virkninger, herunder anti-kræft, hjernebeskyttende og endda livsforlængende fordele.

For nylig rapporterede forskere, at stoffet virker på cellulært niveau for smerteregulering.

5. Varmeterapi. At bruge varme såvel som kuldeterapi er hævdvundne måder at dæmpe smerte på, er Dr. Cronin og Kim enige om.

Varme Epsom-saltbade afslapper sindet og ændrer det nervøse input fra kroppen til hjernen, siger Cronin. "Brug af is er en velaccepteret modalitet, der reducerer inflammation lokalt."

Nøglen er at vide, hvornår man skal bruge hvilken.

Når du har en akut skade, så læg is på den med det samme, siger Kim. For eksempel drejer du din ankel, og det er smertefuldt og hævet. Brug af varme i denne situation vil øge blodgennemstrømningen og øge hævelsen, siger han.

Hvis du har langvarige rygspasmer, ville varme være det bedste til det, siger Kim. Han foreslår at tage et varmt brusebad og massere din nakke eller ryg (eller hvilken kropsdel der gør ondt) under det varme vand.

6. Meditation. Meditation kan dæmpe smerte, siger Kim. Mens nogle mennesker bliver ængstelige og tror, at de er nødt til at meditere på en bestemt måde, fortæller Kim dem, at det bare ikke er sandt.

Meditation er ikke skrevet, siger han. Mens du kan få instruktion, kan du også slå tilgange op og følge instruktioner, såsom denne information om tilgangen kendt som mindfulness meditation.

Forskere, der tildelte 109 patienter med kroniske smerter til enten et mindfulness-meditationsprogram eller en venteliste, fandt ud af, at de, der gjorde meditationen, gabapentin priser rapporterede mere smertelindring, samt lavere angst og depression og en bedre mental livskvalitet end dem, der ikke gjorde det. .

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.


주소: 경상북도 구미시 선기로 155-23 (선기동 598-6번지) TEL: 054)450-4500 FAX: 054)454-8700
Copyright 2017ⓒ구미아성요양병원.All rights reserved.
구미아성요양병원